25.Μαρ.2024
Νέα

Τα ψάρια και τα θαλασσινά της Άνοιξης

mavrithalassa - θαλασσινά της Άνοιξης - μικρά ψάρια

Απολαύστε τη μεγαλύτερη ποικιλία με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά της Άνοιξης στο εστιατόριο «Μαύρη Θάλασσα.

 

Η Άνοιξη έχει φτάσει και το εστιατόριο «Μαύρη θάλασσα» είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί, προσφέροντάς φρέσκα ψάρια και θαλασσινά εποχής. Το μενού είναι γεμάτο από επιλογές που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις των θαλασσινών.

 

Φρεσκότατα ψάρια και θαλασσινά της Άνοιξης σας περιμένουν να τα απολαύσετε στη «Μαύρη Θάλασσα»

 

mavrithalassa - θαλασσινά της Άνοιξης - ψαρί και λεμόνι

 

Το ξέρατε ότι υπάρχουν ψάρια εποχής; Και όμως υπάρχουν και μαζί τους υπάρχουν και πολλοί λόγοι να τα επιλέξετε. Άλλωστε, όπως λέει και η γνωστή παροιμία: «κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο». Η εποχικότητα των προϊόντων τείνει να αλλοιωθεί όσο περνάνε τα χρόνια, καθώς υπάρχει μεγάλη ζήτηση για όλα τα προϊόντα οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Το ψάρι όμως, ως βασικό τρόφιμο μιας ισορροπημένης διατροφής, καλό είναι να καταναλώνεται στην εποχή του, ώστε να απολαμβάνουμε την καλύτερη γεύση και τη μέγιστη θρεπτικότητα. Όλα τα φρέσκα ψάρια, που μπορείτε να τα βρείτε μόνο στη «Μαύρη Θάλασσα», έχουν όλα εκείνα τα συστατικά που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό μας αλλά και μια γεύση που ικανοποιεί και τον πιο «απαιτητικό» ουρανίσκο. Αντίθετα, τα κατεψυγμένα ψάρια χάνουν κάποια από τα θρεπτικά συστατικά τους και η γεύση τους αλλοιώνεται. Πολύ σημαντική επίσης για τη διατήρηση της φρεσκάδας είναι η σωστή συντήρηση. Κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι head chefs του εστιατορίου, ο κύριος Αλέκος και η κυρία Σόνια.

Κάθε ψάρι έχει την εποχή του, εκείνο το διάστημα δηλαδή που η τροφή του στον βυθό αφθονεί και υπάρχει επάρκεια οξυγόνου. Ποιος είναι όμως ο τρόπος να ξεχωρίζετε τα φρέσκα από τα υπόλοιπα; Τα φρέσκα ψάρια διατηρούν υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, ενώ διατηρούν και τη φυσική τους λάμψη. Κάνετε ένα δώρο στον οργανισμό σας και καταναλώστε τα ψάρια και θαλασσινά της Άνοιξης που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του οργανισμού μας.

Το μέλημα των ανθρώπων που στελεχώνουν τη «Μαύρη Θάλασσα», είναι να προσφέρουν στους πελάτες πιάτα που προκύπτουν μετά από πολύ προσεκτική επιλογή υλικών. Τα πιο νόστιμα ψάρια, με τις καλύτερες και πιο ταιριαστές πρώτες ύλες βρίσκονται στο μενού της «Μαύρης Θάλασσας», έτοιμα να σας χαρίσουν την πιο ξεχωριστή γευστική εμπειρία.

 

Τα ψάρια που μπορείτε να δοκιμάσετε την Άνοιξη

 

mavrithalassa - θαλασσινά της Άνοιξης - μεγάλο ψάρι

 

Τα ψάρια και τα θαλασσινά της Άνοιξης είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα γευστικό και υγιεινό γεύμα. Η Άνοιξη είναι η εποχή που μας φέρνει καθαρό αεράκι και ανανέωση. Είναι όμως και η εποχή που μας φέρνει τα πιο νόστιμα ψάρια και θαλασσινά. Οι λαχταριστοί κέφαλοι, η μουρμούρα, ο αστακός, οι καραβίδες, τα καλαμάρια και τα μύδια είναι μόνο μερικά από αυτά. Υπάρχουν όμως και πολλά άλλα ψάρια όπως οι γαύροι, οι τσιπούρες, τα μπαρμπούνια, τα λυθρίνια και το χέλι που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση. Καθώς φτάνουμε στον Απρίλιο, η ποικιλία των επιλογών μας αυξάνεται ακόμα περισσότερο. Ο κατάλογος των ψαριών που μπορούμε να απολαύσουμε είναι μακρύς κι έχει μεγάλη ποικιλία. Από γευστικότατες ζαργάνες και κουτσομούρες μέχρι τις εθιστικές σαρδέλες, τους πεντανόστιμους τόνους και τους ροφούς. Με τον Μάιο να φανερώνει την πλούσια γεύση των κολιών, των χταποδιών, των γαρίδων και των φρέσκων οστρακοειδών, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, αυτήν την εποχή του χρόνου, από το να απολαμβάνουμε τα πιο νόστιμα θαλασσινά. Πού αλλού; Στη «Μαύρη Θάλασσα»!

 

Κλείστε τραπέζι στο εστιατόριο για να δοκιμάσετε εκλεκτά θαλασσινά