η φιλοσοφία του εστιατορίου θαλασσινών μαύρη θάλασσα στην καλαμαριά θεσσαλονίκη

Φιλοσοφία

Η Μαύρη Θάλασσα αποτελεί μία γαστρονομική εμπειρία, συστήνοντας το seafood gastronomy στη Θεσσαλονίκη. Αναζητώντας την τελειότητα, παντρεύει το παλιό με το νέο, το διαχρονικό με το σύγχρονο και το τοπικό με το καθολικό. Εδώ, σε ένα μοντέρνο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, οι καλύτερες πρώτες ύλες ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

*η υψηλή γαστρονομία
στα καλύτερά της!

το ταξίδι του εστιατορίου θαλασσινών μαύρη θάλασσα
Το ταξίδι μας

Από το 1926

Πολυβραβευμένη και ψηφισμένη ως ένα από τα κορυφαία εστιατόρια για θαλασσινά στη Θεσσαλονίκη, η Μαύρη Θάλασσα γιορτάζει σχεδόν έναν αιώνα δημιουργίας, με εκλεκτούς θαμώνες και μεγάλες επιτυχίες στην ιστορία της. Οι σεφ, Σόνια Μαργαρίτου και Αλέξανδρος Τοκίδης, προσφέρουν τα πιο φρέσκα θαλασσινά, μαγειρεμένα με μεράκι ώστε να αντικατοπτρίζουν το δημιουργικό τους πνεύμα.

Ντόπια

ντόπιες γαρίδες στο εστιατόριο θαλασσινών θεσσαλονίκη
Αυτό το γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά και τελειώνει στη Θεσσαλονίκη.

Η Μαύρη Θάλασσα δεν είναι απλά μια ταβέρνα για θαλασσινά στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Είναι μία έκρηξη γεύσεων που προέρχεται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες, όπου όλα τα υλικά διαλέγονται με προσοχή από τους ψαράδες της Θεσσαλονίκης κάθε πρωί.

Φρέσκα

φρέσκες γαρίδες στο εστιατόριο θαλασσινών θεσσαλονίκη
Αυτό που μαγειρεύουμε, αυτό που σερβίρουμε, είναι πάντα φρέσκο.

Τα πιάτα της Μαύρης Θάλασσας έχουν μια ιστορία να πουν σε όσους απολαμβάνουν τις πιο εκλεκτές γεύσεις: η φρέσκια ψαριά συνδυάζεται με υλικά υψηλής ποιότητας, φέρνοντας τη γεύση της θάλασσας στον ουρανίσκο σας.

Ποιοτικά

ποιοτικά ψάρια στο εστιατόριο θαλασσινών θεσσαλονίκη
Η φιλοσοφία μας είναι εμφανής σε κάθε signature πιάτο.

Αναζητώντας τη γαστρονομική τελειότητα, η εμπειρία δεν θα ήταν ολοκληρωμένη αν δεν ξυπνούσε όλες τις αισθήσεις. Όλα τα πιάτα μας σερβίρονται με ακρίβεια, σε μια απολαυστική ατμόσφαιρα στην Αρετσού, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

Η τοποθεσία μας

Αρετσού, Καλαμαριά

Για περισσότερα από 10 χρόνια, η καρδιά της Μαύρης Θάλασσας χτυπάει στην Καλαμαριά, Νικολάου Πλαστήρα 3. Εδώ, το σκούρο ξύλο, ο απαλός φωτισμός και η ατμοσφαιρική μουσική δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα, δικαίως τοποθετώντας το εστιατόριο στη λίστα με τα καλύτερα της Θεσσαλονίκης.

Ιδανικό για ένα μεσημεριανό δείπνο, μία επαγγελματική συνάντηση, ή ακόμα και για ιδιωτικές εκδηλώσεις, το εστιατόριο μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη. Σήμερα, η Μαύρη Θάλασσα διαθέτει περισσότερα από 70 τραπέζια σε δύο ξεχωριστούς ορόφους που προσφέρουν ιδιωτικότητα και υπέροχη θέα στη θάλασσα.

θέα στην θάλασσα αρετσού καλαμαριά
Αναγνωρισμένηποιότητα!

Οι διακρίσεις μας