Η “Μαύρη Θάλασσα” γράφει την ιστορία της από το 1926 με ιδρυτή τον παππού “Μπάρμπα Σάββα” στην Κάτω Τούμπα.
Άριστη πρώτη ύλη, υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση & μεράκι για εξέλιξη συντέλεσαν στην τωρινή πολυβραβευμένη εικόνα του εστιατορίου.
Όντας η τρίτη γενιά, ο πολυαγαπητός chef “Αλέξανδρος Τοκίδης” αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου το 1984.
Από το 1984 έως και το 2000 η “Μαύρη Θάλασσα” εξελίσσεται πλέον σε εστιατόριο θαλασσινών.
Η θερμή υποστήριξη από το κόσμο αλλά και η ψαροταβέρνα με άρωμα θάλασσας μεταφέρεται στη σημερινή τοποθεσία.
Στο πιο χαρακτηριστικό σημείο της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, Νικολάου Πλαστήρα 3, η σαγηνευτική θέα σε συνδυασμό με το διάκριτο θαλασσινό προσανατολισμό του εστιατορίου δημιουργούν την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει το “Seafood Gastronomy”.
Η άνετη ατμόσφαιρα και η χαρακτηριστική αρχιτεκτονική με ξύλο τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο, εναρμονίζονται κατάλληλα με την ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Μια ξεχωριστή παρουσίαση γευστικών θαλασσινών εδεσμάτων σας υποδέχεται καθημερινά 13:00- 23:30.
Σας περιμένουμε να γευτείτε αγαπημένα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά με την υπογραφή του chef Αλέξανδρος Τοκίδης.